2.11.2016

Mahdollisuuksia, ideoita... ratkaisuja


Susanne Herold ThEx
Tervetuloa!
(Kuva Minna Lehtola)

Perjantaina 26.8.2016 vierailimme Erfurtissa ThEx yrityskeskuksessa, meidät tervetulleeksi toivotti johtaja Susanne Herold. Hän kertoi yrityskeskuksen monipuolisesta toiminnasta ja esitteli meille toimitilat. Keskustelimme mm. mentoroinnista ja hän painotti siinä sitä, kuinka tärkeää on että osapuolet löytävät yhteyden toisiinsa. ThEx toteuttaa mentoroinnin mm. järjestämällä ison tapahtuman, jossa osapuolet voivat verkostoitua ja löytää itselleen sopivan yhteistyötahon sekä siitä edetä toimintaa tukeviin tapaamisiin.

Vastavuoroisesti esittelimme oman toimintamme
Kiitos!
(Kuva Minna Lehtola)
Paikalla oli myös muita talon toimijoita ja saimme kuulla mm. turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille suunnatusta Star up Company -toiminnasta. (ks. linkki)

Jatkoimme keskustelua ulkona kauniissa kesäsäässä (Kuva Minna Lehtola)
 ThEx vierailun jälkeen tutustumismatkamme Erfurtissa jatkui...

Vilvoittelua (Kuva Minna Lehtola)
Erfurtissa seuraava kohde oli Burghold Rech, Steffen Zöller, Fabstone 3D consulting. Heillä on monipuolinen 3D -tulostamiseen liittyvä laitteisto ja toimintoja mm. 3D -tulostus kouluhuoneessa lasten ja nuorten kanssa, lisää tietoa: http://www.3d-druck.schule/ ja mahdollisuus myös 3D -rakennekynsiin, vaikka yrityslogolla varustettuna, lisää tietoa: http://www.3dnails.info/


Yrityksellä on monipuolinen 3D -laitteisto
myös mm. rakennusten rakentamiseen (Kuva Minna Lehtola)


Tulisiko 3D -osaamista tuoda enemmän Suomeen?

3D -tulostettuja koruja ja rakennekynsiä (Kuva Minna Lehtola)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti